29 ianuarie, 2019

Mozaic / rulada de pui

Mozaicul acesta cu carne de pui il puteti servi ca aperitiv sau puteti aseza o felie intr-un sendvis gustos. Se pregateste atat de simplu, aveti nevoie de carne de pui, condimente si de o punga pentru cuptor. In filmul de mai jos puteti vedea cele doua variante de pungute gasite de mine in magazine.



Mozaic / rulada de pui

Mozaic / rulada de pui

Mozaic / rulada de pui





Ingrediente 

1300 grame piept de pui dezosat
60 grame gelatina granule
cativa catei de usturoi
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita cimbru uscat
2 linguri boia dulce
1 legatura patrunjel verde
2 lingurite sare (dar nu pline cu varf...mai cu zgarcenie)


Carnea de pui spalata bine, se taie cubulete.
Se amesteca cu toate condimentele, cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, dar si cu gelatina granule.

Puneti amestecul intr-o punga pentru cuptor si legati bine punga.

Pachetul cu amestecul delicios se pune intr-o tava de cozonac de aluminiu, de unica folosinta si se coace in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru aprox 50 min.
Dupa coacere puteti lega tavita de aluminiu cu o sfoara cat sa stea preparatul mai strans, mai adunat si se lasa la temperatura camerei sa se raceasca, apoi va petrece si la frigider cateva ore bune, eu am lasat la rece peste noapte.
Se scoate din tava, din punga, se rastoarna pe to tava si se poate felia si servi.


Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Mozaic / rulada de pui

Mozaic / rulada de pui





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu