03 aprilie, 2014

Pui cu sos picant

Nu aveti prea mult timp la dispozitie, dar prietenii s-au anuntat? Puiul asta cu sos picant este delicios si se prepara foarte repede. Combinatia crocanta si picanta de la suprafata cu fragezimea suculenta din interiorul ciocanelelor, face din acest preparat un adevarat succes.

Urmariti filmul nostru pentru a vedea modul de preparare!!!



Ingrediente
12 ciocanele proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie
2 fire de usturoi verde
cateva fire de patrunjel
70 gr rosii (eu am congelate)
50 gr ardei gras
sare, piper, busuioc, cimbru, tarhon, rozmarin, boia de ardei iute
putin ulei


Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta.
Punem aceasta pasta peste ciocanelele noastre, le amestecam bine si asta e tot. Le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei, restul de sos care ne-a ramas in castron il diluam putin si il punem printre bucatile de pui.
Mai pun putin ulei peste ciocanele, sa nu iasa uscate si ...in cuptor cu ele!, la foc nu prea mare, sa nu se arda nici sosul, nici ciocanelele.
La jumatatea timpului de coacere le intoarcem si gata!! Pregatim alaturi  un piure de cartofi cu morcovi si o salata verde.


Prietenii suna la usa, berea e la rece, va fi o seara perfecta!!
Pofta buna si multa veselie!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu