Ingrediente
5 pulpe de pui
min 10 ciuperci champignon
4-5 morcovi mari
2 cepe
250 ml bere
4-5 catei de usturoi
piper, sare
patrunjel verde
putin ulei
Preparare
- Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper
- ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei
- se pun pulpele sa se caleasca putin
- se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin
- se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea
- se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min
- se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aşază bucatile de carne, legumele si sosul rezultat
- se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos
- se presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor
Am servit acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.
Urmariti blogul si canalul nostru de pe YouTube, pentru alte retete savuroase si sanatoase! Daţi like retetelor care va plac si inveseliti-va si voi farfuriile !
Asteptam sugestiile voastre pe adresa farfuriavesela@gmail.com.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu