Mai jos urmariti filmul pentru a vedea etapele acestei tarte delicioase!!!
Ingrediente
Aluatul se face foarte simplu, faramitam untul cu varful degetelor cu faina, pana rezulta o compozitie nisipoasa, presaram si putina sare, adaugam oul, o lingura de otet si putina apa. Incepem usor sa adunam aluatul intr-o ¨bila¨, daca mai trebuie apa adaugam dar cantitati mici, pana reusim sa incorporam toata faina. Punem aluatul in frigider pentru cel putin o jumatate de ora. Intre timp pregatim umplutura, punand la calit intr-o tigaie, cu 2 linguri de ulei, toate ingredientele enumerare la ¨Umplutura¨, amestecam usor si le lasam la foc mic pana cand scade toat sucul de la legume. Intr-o tava de tarta unsa cu ulei, punem foia pe care am intrins-o cu sucitorul, presaram apoi putin cascaval, punem si umplutura pe care o distribuim foarte bine in tava. Smantama o amestecam cu 1 ou, sare si piper si o punem peste umplutura, nivelam, adaugam restul de cascaval. Tava merge in cuptorul incins la 180 grade, pana cand se va coace si se va rumeni. Se poate servi atat calda cat si rece. Pofta buna, bucate voioase si zile insorite! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu