Aici puteti urmari cum se pregateste tochitura in gospodaria noastra!!!
Avem nevoie de
(pentru 2-3 portii)
500 gr pulpa de porc
200 gr carnati
3-4 linguri de bulion
3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi uscat)
1 pahar de vin
sare, piper, cimbru, busuioc, boia dulce
2 linguri de ulei
Cum pregatim
- Carnea o taiem cuburi marisoare si o condimentam, carnatii ii taiem rondele, usturoiul ii taiem marunt.
- Punem carnea la calit in 2-3 linguri de ulei, sa prinda culoare
- adaugam carnatii taiati, apoi usturoiul
- condimentam cu cimbru, busuioc si boia dulce
- adaugam bulionul si un paharut de vin
- lasam sa fiarba bine si sa scada
Foarte simplu si aroma din bucatarie ii ademeneste pe cei dragi sa se apropie.
Am pregatit si o mamaliguta, asa cum puteti vedea aici reteta si oua ochiuri.
Va doresc si voua zile frumoase si farfurii vesele si pline de culoare!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu