Ingrediente
1 kg dovlecei taiati cubulete
1 kg rosii
2 cepe
2 morcovi
2 ardei capia/gras
5-6 catei de usturoi
patrunjel verde
2 foi de dafin
sare si piper dupa gust
Preparare
Intr-o cratita punem carnea, taiata cuburi mai mari si condimentata cu sare si piper, la prajit in cateva linguri de ulei. Dupa ce prinde putina culoare, am scos carnea si am pus la calit, in sucul rezultat prin prajirea carnii, ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoarea mica, ardeiul taiat cubulete cat si usturoiul taiat marunt.
Rosiile le-am oparit, le-am indepartat coaja si le-am maruntit cu blenderul, obtinand pulpa cremoasa si fina.
Peste legumele calite, am adaugat dovleceii taiati cubulete si pulpa de rosii. Cand incepe sa fiarba am pus bucatile de carne in cratita, am condimentat cu sare, piper si foi de dafin. Lasam sa fiarba pana cand legumele cat si carnea sunt fierte bine. In timpul fierberii am pus si patrunjel tocat marunt pentru mai multa aroma.
La final mai garnisim farfuria cu putin patrunjel si gata, tot ce lipseste este o salata proaspata!!!
Va mai astept pe site cu alte farfurii vesele si preparate gustoase!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu