Fructele de la inceputul verii ne incanta cu dulceata lor, cu parfumul si aroma, iar in deserturi imi place cel mai mult sa le folosim proaspete. Bine, recunosc, si dulceturile imi plac, dar proaspete le ador.
Ingrediente (4 portii)
400 gr capsuni
375 branza proaspata de vaci
50 gr zahar
100 gr frisca lichida
100 gr iaurt
30 gr miez de nuca tocata marunt
50 gr ciocolata rasa
2 linguri de stafide
menta proaspata
coaja rasa de la o portocala
un plic zahar vanilinat
- Branza o mixam cu zaharul tos si cu zaharul vanilinat pana devine o crema,
- incorporam iaurtul si frisca lichida
- adaugam si coaja de portocala.
Capsunele se spala, le indepartam coditele si le taiem pe jumatate.
Montam desertul in cupe de inghetata sau in pahare frumoase, astfel:
-la baza punem 2 linguri din crema de branza, apoi un strat de capsune, iar un strat de crema, presaram nuci taiate, stafide, ciocolata rasa si decoram paharul cu o frunza de menta si o capsuna.
Rapid si delicios! Exact cum imi plac mie deserturile de vara.
Va asteptam in continuare si pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele noastre nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu