10 iulie, 2015

Peste gatit in hartie de copt

Cu caldura de afara preparatele pe care le consumam, in afara faptului ca trebuie sa fie unele rapide, trebuie sa fie si fara coacere prea indelungata. Astfel preparatul pe care m-am gandit sa-l fac astazi este unul rapid si incredibil de bun, unde mai pui ca e si foarte sanatos. Modul de gatire al pestelui la aburi, aroma pe care acesta o ia de la busuioc, cimbru, lamaie si usturoi este delicioasa.

Reteta video o puteti urmari chiar acum!!!



Ingrediente - 4 portii
 900 gr (3 fileuri) cod
1 lamaie taiata feliute
3-4 catei de usturoi, taiati transversal
50 gr unt
sare si piper dupa gust
cateva crengute de busuioc si cimbru verde
4-5 rosii cherry
4 buc hartie de copt (25x25 cm)


Preparare

  • pestele se spala si se sterge cu hartie de bucatarie, daca fileurile sunt prea mari se taie pe jumatate
  • Pe o hartie de copt se aşază 2 felii de rosii, 1 catel de usturoi, apoi fileul de peste, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
  • se adauga rosie cherry, crenguta de busuioc si cimbru si un cubulet de unt
  • hartia se inchide, se strang bine marginile
  • se incalzeste cuptorul la 220 gr C 
  • pachetelele se pun in tava si se gatesc in cuptorul incins pentru 15-20 min
  • se servesc alaturi de legume gatite la aburi si lamaie



Va asteptam in continuare si pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele noastre nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu