Reteta o puteti urmari chiar aici!!!
Ingrediente
1 kg file de cod
4-5 rosii, decojite si date pe razatoare
1 ardei gras sau capia
3 cepe
2 cartofi
5-6 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
2-3 linguri ulei
cateva fire de marar tocat
Preparare
- pestele se lasa sa se dezghete, se spala si se portioneaza
- ceapa se curata si se taie fideluta, la fel si ardeiul
- cartofii se curata de coaja, se spala si se taie feliute
- usturoiul se zdrobeste cu lama cutitului si se marunteste
- tava sau vasul de jena se stropeste cu putin ulei
- se aşază ceapa, cartofii si jumatate din cantitatea de ardei
- se condimenteaza cu sare si piper
- se aşază pestele, restul de ardei, usturoiul, se condimenteaza iar
- se toarna sucul de rosii si se presara mararul
- se acopera vasul cu capacul potrivit sau cu folie de aluminiu
- se tine in cuptorul incins la 190 gr C pentru 30 min
- in ultimile 10 min de lasa vasul descoperit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu