Reteta o puteti urmari acum, in caz ca vreti sa-l ispititi si voi pe Mos Craciun
Ingrediente
250 gr faina
400 gr zahar
85 gr cacao
125 ml ulei
4 oua
esenta de vanilie
1 pachetel praf de copt
1/2 lingurita sare
60 gr zahar pudra-pentru pudrat
Preparare
- cu mixerul am amestecat zaharul cu cacao si cu uleiul
- se incorporeaza ouale treptat, unul cate unul
- se aromeaza cu esenta de vanilie
- faina se amesteca cu praful de copt si sarea si se incorporeaza in compozitia de mai sus
- se acopera castronul cu folie alimentara de plastic si se tine in frigider pentru min 30 min
- incalzim cuptorul al 180 gr C
- tava o tapetam cu hartie de copt
- se ia o jumatate de lingurita de aluat si se tavaleste prin zahar pudra si se aşază pe tava, aluatul este moale, dar asa trebuie sa fie
- se aşază fursecurile formate in tava, cu distanta intre ele si se coc pentru 10-11 min, nu mai mult pentru ca se intaresc si nu mai sunt bune. Cand le apasam usor cu degetul trebuie sa fie usor crocante/dure la suprafata iar la interior sa se simta moi.
Fursecurile au fost delicioase si sper din toata inima sa-l ademenesc pe Mos Craciun, dar daca nu apare se gasesc destui pofticiosi la mien in casa si nu ramen ele nemancate...hahaha
Va asteptam in continuare si pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele noastre nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Varza reteta! Lasa te de meserie!
RăspundețiȘtergere