26 aprilie, 2016

Ciupercute din oua si rosii umplute

Ghici ciuperca ce-i?
Ei, este doar un aperitiv pregatit din oua si rosii, umplute cu o pasta gustoasa.
Cum se pregatesc?
Usor...si puteti vedea si voi chiar aici!!!





Ingrediente

5 oua fierte tari
5 rosii cherry
5 feliute subtiri de sunca presata
2 fire de ceapa verde
50 gr unt moale
putin patrunjel
un castravete acru
sare si piper dupa gust

Ouale curatate de coaja se taie in partea lata si se golesc de galbenus si la fel si rosiile se golesc la interior de seminte si pulpa.

Sunca, galbenusurile, ceapa, patrunjelul, castravetele si untul se proceseaza cu robotul de bucatarie, transformandu-se intr-o pasta nu foarte fina. Se condimenteaza dupa gust.
Cu aceasta pasta se umplu ouale si rosiile si se aranjeaza astfel incat sa arate ca niste ciupercute. Bulinutele albe le-am taiat din albus.

O sa va ramana pasta, dar puteti umple feliute de ardei gras sau o puteti servi chiar si cu feliute de paine toast/prajite.

Pe langa faptul ca arata minunat sunt si foarte bune. Si cum dupa Paste ne vor ramane cateva oua vopsite pe care nu le-am mancat le putem transforma untr-un aperitiv dragut.

Nu uitati ca va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!



2 comentarii:

  1. Cat unt se intrebuinteaza?Multumesc.Sarbatori luminate!
    Olivia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 50 gr unt moale, la temperatura camerei. Sarbatori luminate pline de iubirea celor dragi!

      Ștergere