Pregatirea acestei supe o puteti urmari si voi chiar aici!
Ingrediente
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
1 radacina de pastarnac
50 gr radacina de telina
1 ardei gras
1 ceapa
piept de pui
sare, piper, 2 foi de dafin
patrunjel verde
Pentru galuste:
2 oua
gris
sare
Preparare
- am pus pieptul de pui la fiert si am luat spuma
- cand nu mai face spuma, am pus sare, piper si foile de dafin, dar si legumele intregi
- dupa ce au fiert toate, am taiat carnea cubulete, si o parte din legume le-am pasat
- si le mai las la fiert cat pregatesc compozitia pentru galuste
- completam cu apa daca este cazul si potrivim gustul supei cu sare si piper
- am cantarit ouale cu coaja si tot atat gris voi folosi (la mine ouale au avut 102 gr cu tot cu coaja si tot atat gris am pus)
- am batut ouale cu putina sare si am adaugat grisul in ploaie, amestecand bine
- am lasat compozitia pentru galuste sa se odihneasca pentru 10 min
- dupa care le adaug in supa cu o lingurita inmuiata in zeama fierbinte, la foc mic sa nu se imprastie
- dupa ce le-am adaugat pe toate, mai las oala pe foc pentru 10-15 min, la foc mic, cu capacul pus, sa se umfle galustele
- la final adaug patrunjel verde, proaspat tocat si supa este gata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu