Ingrediente
150 gr zahar
4 oua
400 gr faina
100 ml lapte
200 gr unt la temperatura camerei
1 plic de praf de copt
esenta de vanilie
1 kg piersici
zeama de lamaie
2-3 linguri de miere
Preparare
- incing cuptorul la 180 gr C
- amestec faina cu praful de copt
- mixez untul cu un praf de sare, adaugand alternativ zaharul si ouale pana le incorporez pe ambele
- incoprorez laptele si faina alternativ, terminand intotdeauna cu ingredientele uscate, eventual daca aluatul este prea vartos mai puteti adauga 50 ml lapte pentru a putea incorpora toata faina, dar nu a fost cazul meu
- torn aluatul in tava (38 x 27 cm) tapetata cu hartie de copt si nivelez
- fructele spalate bine le-am taiat feliute si le-am stropit cu zeama de lamaie, le asez pe toata suprafata aluatului
- deasupra fructelor adaug si mierea
- tava merge la cuptor la 18 gr C pana cand prajitura se coace si testul cu scobitoarea este sfant
- dupa ce se raceste o portionam si o pudram cu zahar
Nu uitati ca va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu