Avem deci desert bun....Cheesecake cu dovleac
Reteta video o poti urmari si tu chiar aici!!!
Watch the English version of this recipe here https://youtu.be/_K33bfUys0A
Ingrediente
3 oua
170 gr zahar
150 gr unt
400 gr crema de branza
200 gr biscuiti
200 ml frisca lichida (neindulcita)
esenta de vanilie
1 lingura de scortisoara
400 gr pulpa de dovleac copt
Preparare
- biscuitii i-am macinat cu robotul de bucatarie si i-am amestecat cu scortisoara cu untul topit la microunde
- am presat acest amestec la baza unei tavi de tort rotunde, cu diametrul 22 cm
- am pus tava la frigider pana voi fi gata cu restul ingredientelor
- pulpa de dovleac am pasat-o cu robotul de bucatarie pana am obtinut o pasta, un piure
- am amestecat ouale cu zaharul, pana aproape cel din urma s-a topit
- am adaugat in compozitie crema de branza, esenta de vanilie si frisca lichida, la final am incorporat si pulpa de dovleac
- am turnat aceasta compozitie in tava, peste baza de biscuiti si am copt desertul in cuptorul preincalzit la 170 gr C pentru 1 ora, 1 ora si jumatate si am lasat sa se raceasca in cuptor
- am decorat cu putina scortisoara
- se serveste rece
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu