Negresa cu crema de branza o prajitura simpla, delicioasa, se pregateste rapid si nu este nici costisitoare, asa ca pentru mine este un desert perfect.
Ingrediente
Aluatul cu ciocolata
100 gr zahar
2 oua
125 gr unt
80 gr faina
20 gr cacao
100 gr crema branza
5 gr praf de copt
esenta de rom
Aluatul cu crema de branza
100 gr zahar
300 gr crema de branza
esenta de vanilie si 8 grame zahar vanilinat
1 ou
Am inceput cu topirea ciocolatei si a untului pe aragaz, la foc mic pana s-au omogenizat.
Am turnat acest amestec intr-un castron si am inceput sa incorporez pe rand celelalte ingrediente.
Am mixat mai intai zaharul, apoi ouale pe rand, crema de branza, esenta de rom, cacao si praful de copt si am terminat cu incorporarea fainii. Am lasat deoparte compozitia aceasta pentru a o pregati pe cea alba.
Am mixat oul cu zaharul si si cel vanilinat dar si esenta de vanilie dupa care am adaugat crema de branza.
Intr-o tava unsa cu unt am pus prima data aluatul cu ciocolata si l-am nivelat dupa care am turnat aluatul alb.
Cu o spatula am amestecat usor cele doua compozitii pentru un efect marmorat.
Am copt prajitura la 160-170 grade C pentru 35-40 min si am lasat-o sa se raceasca in cuptor.
Nu uitati ca va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Va doresc o zi minunata, plina de soare si nu uitati sa fiti veseli!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu