Ciulama cu ciuperci |
Ciulama cu ciuperci |
Ingrediente
1 kg ciuperci champingnon
1 ceapa
50 grame unt si putin ulei pentru calit
3 catei de usturoi
150 ml lapte
sare si piper dupa gust
patrunjel verde
Ceapa se toaca marunt, iar ciupercile spalate le-am taiat feliute.
Se pune putin ulei intr-o cratita si se adauga ceapa. Mie nu imi place ceapa calita, asa ca am adaugat ciupercile imediat peste ceapa, se poate adauga un pic de apa, se acopera cratita si se lasa sa fiarba si sa scada.
Cand ciupercile au scazut, intr-o tigaie am pus untul sa se topeasca si am adaugat faina, se stinge acest amestec cu lapte. Cand acest rantas este cremos ca o smantana se adauga peste ciupercile fierte si scazute.
Se amesteca si se mai tine pe foc sa mai fiarba cateva minute.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, la final se adauga patrunjel verde.
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu