Linte batuta cu ceapa si usturoi |
Ingrediente
250 grame linte
1 litru apa
2 cepe albe
4 catei de usturoi
o crenguta de cimbru
2 foi de dafin
1 fir de usturoi verde
50 ml ulei
2 cepe rosii
1 lingurita boia dulce
sare si piper dupa gust
Lintea se pune la fiert impreuna cu ceapa alba, cateii de usturoi, cimbru, dafin si putina sare.
Dupa ce lintea a fiert ce scoate ceapa alba, cimbrul si dafinul, usturoiul se lasa. Se blanduieste cu blenderul vertical si am mai adaugat putin usturoi verde si putin ulei.
Se transfera intr-un vas mai mic si se adauga ceapa caramelizata deasupra.
Simplu, rapid si foarte foarte bun!
Linte batuta cu ceapa si usturoi |
Linte batuta cu ceapa si usturoi |
Va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Cum se drege daca a iesit prea subțire?
RăspundețiȘtergere