Am pus ce legume aveam prin frigider, legume ce i-au dat un gust dulce si bun.
Ingrediente
1 pui fara piept
3 ceep mici
2 morcovi
50-70 grame radacina telina
2 tulpini telina apio
8-9 rosii uscate
5 caftei mici de usturoi
2 foi dafin
1/3 lingurita pudra ghimbir
100 grame bacon
100 grame smantana cu 20% grasime
4 linguri cus-cus
sare si piper
4 litri apa
Puiul l-am trecut prin flacara de la aragaz, l-am spalat bine si portionat in bucati mici. L-am pus la fiert in apa rece.
Intre timp am taiat legumele in bucati mici.
Sunca am taiat-o in feliute.
Dupa ce carnea a fiert cateva minute, am scos-o din supa si am spalat-o bine, iar supa am trecut-o prin sita, apoi se pune iar carnea la fiert in supa clara cu foile de dafin, sare si piper si radacina de telina.
Alaturi, intr-o tigaie am prajit in 2 linguri de ulei sunca si restul legumelor.
Se pun si pastele si putina apa si se lasa sa fiarba cateva minute sa se inmoaie.
Se pun legumele in supa si se fierb impreuna pentru 15 minute.
Am adaugat si rosiile uscate, taiate feliute lungi sa-si lase gustul si culoarea.
La final am luat cateva linguri din supa si am amestecat cu smantana si am pus totul in oala. Se potriveste gustul cu sare.
Se adauga patrunjel si se serveste fierbinte.
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !
De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu