Am folosit o paine rotunda si nu regret, a fost DELICIOS si usor de pregatit
Spanac copt in paine |
Spanac copt in paine |
Ingrediente
450 grame spanac
200 grame crema de branza
200 grame cascaval
100 grame bacon
2 felii jambon
1 ou
2 linguri de ulei
o ceapa
sare si piper
1 lingura de usturoi granule
o paine rotunda
Baconul se taie in fasii
Jambonul l-am taiat cubulete
Ceapa se toaca marunt
Baconul se prajeste in 2 linguri de ulei
Am pus si ceapa
Se adauga si spanacul dezghetat...se condimenteaza cu sare si piper
Adaug si usturoiul granule
Se lasa pe foc sa scada bine
Am taiat un capac din painea rotunda
si am indepartat miezul
Am luat de pe foc spanacul si am adaugat jambonul
Am amestecat si smantana
si oul
La final cascavalul ras l-am amestecat bine
Am umplut painea cu amestecul obtinut
Si am presarat deasupra putin cascaval. Se coace in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru o ora
Se serveste cu bucati de paine
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !
De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Spanac copt in paine |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu