19 februarie, 2019

Spanac copt in paine

Cum sa nu iti placa spanacul pregatit in acest fel, aproape ca il poti pregati cu ce ai prin frigider, cu cateva ramasite, doar de paine mai ai nevoie. Eu ma gandisem sa folosesc chifle mai dolofane, dar la magazin nu am gasit decat chiflele acelea pentru hamburgeri, in pachete de cate 6 bucati...doar ca acelea sunt vesnic proaspete...iar asta pentru mine nu e semn bun, asta inseamna ca au mai multe chimicale decat faina....
Am folosit o paine rotunda si nu regret, a fost DELICIOS si usor de pregatit


Spanac copt in paine

Spanac copt in paine





Ingrediente 

450 grame spanac
200 grame crema de branza
200 grame cascaval
100 grame bacon
2 felii jambon
1 ou
2 linguri de ulei
o ceapa
sare si piper
1 lingura de usturoi granule
o paine rotunda


Baconul se taie in fasii

Jambonul l-am taiat cubulete
Ceapa se toaca marunt
Baconul se prajeste in 2 linguri de ulei
Am pus si ceapa
Se adauga si spanacul dezghetat...se condimenteaza cu sare si piper

Adaug si usturoiul granule
Se lasa pe foc sa scada bine
Am taiat un capac din painea rotunda
si am indepartat miezul

Am luat de pe foc spanacul si am adaugat jambonul
Am amestecat si smantana
si oul
La final cascavalul ras l-am amestecat bine

Am umplut painea cu amestecul obtinut

Si am presarat deasupra putin cascaval. Se coace in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru o ora

Se serveste cu bucati de paine
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Spanac copt in paine








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu