26 martie, 2019

Ciorba de loboda

O ciorba delicioasa, cu loboda rosie. II puteti pune orez sau fidea, atunci cand nu tineti post puteti face zdrente de ou si o serviti cu smantana. Eu am pregatit-o in cel mai simplu mod si va spun ca este minunata.







Ingrediente 
o legatura de ceapa verde
2 morcovi
o felie de radacina de telina
5 legauri de loboda
sare si piper dupa gust, doua foi de dafin
3 linguri de ulei
500 ml bors
2.5 litri apa
leustean verde

Morcovul si radacina de telina le-am maruntit cu rootul de bucatarie sau le puteti da pe razatoare
Ceapa am tocat-o cu cutitul
Intr-o oala am pus 2-3 linguri de ulei si am pus ceapa
dar si morcovul si telina sa se inmoaie putin
dupa care le-am acoperit cu apa si le-am lasat sa fiarba pentru 15 minute
Intre timp am spalat bine loboda si am taiat-o cu cutitul in fasii
In oala am pus borsul incalzit, am completat cu apa, potrivit gustul cu sare si piper
Cand legumele s-au inmuiat se pune loboda si se da intr-un clocot, nu mai mult
Se adauga si leustean verde si ciorba este gata de servit
O ciorba de primavara, cu multa culoare.

Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu