Prajitura de post cu fasole |
Prajitura de post cu fasole |
Prajitura de post cu fasole |
Ingrediente
o conserva de fasole rosie 250 grame
80 grame fulgi de ovaz mai fini
100 grame miere
50 ml ulei
20 grame cacao
150 grame ciocolata neagra
esenta de rom
10 grame praf de copt
100 grame de ciocolata se toaca grosier cu cutitul
restul de 50 grame se poate da pe razatoare sau se toaca tot cu cutitul, dar in bucati mai fine
Intr-un castron se pune fasolea, fulgii de ovaz, uleiul si cacaua si se maruntesc cu blenderul vertical
Se adauga si mierea si se face o pasta fina
AM adaugat si praful de copt in acest aluat
Ciocolata tocata grosier am amestecat-o cu o spatula in compozitia mea
Se toarna aluatul in tava cu diametrul de 22 cm, se niveleaza
Iar deasupra am presarat ciocolata taiata fin. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 15-20 minute
Se lasa apoi sa ajunga la temperatura camerei dupa care se tine in frigider pentru 2-3 ore si apoi poate fi servita
Prajitura de post cu fasole |
Prajitura de post cu fasole |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu