12 martie, 2019

Tocanita de post cu legume si naut

Mancarurile simple, cu multe legume carora le-am adaugat si naut sunt pe placul nostru. Nu am stat sa fierb eu nautul, am cumparat doua conserve si le-am scurs bine, dar mancarea chiar a fost grozav de buna.


Tocanita de post cu legume si naut




Ingrediente 
800 grame naut fiert, din conserva
2 dovlecei
3 cepe mici
1 ardei gras rosu
400 grame rosii cubulete in sos de tomate
sare, piper, cimbru uscat
patrunjel verde
2-3 linguri de ulei
apa


 Se taie legumele cubulete, atat ardeiul gras
 cat si dovleceii
 Ceapa se toaca marunt
 Intr-o cratita se puen putin ulei si se adauga legumele
 Se lasa sa se inabuse in putina apa
 Se pune si nautul si se fierbe impreuna cu legumele pentru 15 min. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru

 Se pun si rosiile si se mai fierbe tocanita si cu rosiile
 La final am pus patrunjel proaspat tocat

Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu