Tocanita de post cu legume si naut |
Ingrediente
800 grame naut fiert, din conserva
2 dovlecei
3 cepe mici
1 ardei gras rosu
400 grame rosii cubulete in sos de tomate
sare, piper, cimbru uscat
patrunjel verde
2-3 linguri de ulei
apa
Se taie legumele cubulete, atat ardeiul gras
cat si dovleceii
Ceapa se toaca marunt
Intr-o cratita se puen putin ulei si se adauga legumele
Se lasa sa se inabuse in putina apa
Se pune si nautul si se fierbe impreuna cu legumele pentru 15 min. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru
Se pun si rosiile si se mai fierbe tocanita si cu rosiile
La final am pus patrunjel proaspat tocat
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !
De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu