Drob cu carne de curcan |
Drob cu carne de curcan |
Ingrediente
800 grame carne tocata de curcan
o legatura patrunjel
morcovi subtiri (aprox 300 gr)
150 grame mazare
100 grame smantana pentru gatit
sare, piper si o lingurita busuioc uscat
o foaie de aluat de foietaj
un ou pentru uns pe deasupra
seminte de susan
Morcovii curatati de coaja si spalati i-am pus la fiert in apa cu sare pentru aprox 10 min.
carnea se amesteca cu celelalte ingrediente: cu mazarea, patrunjelul tocat.
e condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat.
La final am amestecat si smantana
Aluatul de foietaj l-am mai aplatizat putin cu sucitorul. L-am pus pe o hartie de copt
pentru a-l putea transfera cu mai mare usurinta in tava de cozonac
Am pus asadar in tava, la baza acesteia, umplutura
Am asezat apoi morcovii
iar umplutura, apoi morcovi si umplutura
Unesc marginile aluatului deasupra
Il ung cu ou batut
Presar seminte de susan si il pun la cuptor la 180 grade C pentru o ora
Se lasa sa se raceasca apoi poate fi portionat
Drob cu carne de curcan |
Drob cu carne de curcan |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu