16 aprilie, 2019

Drob cu carne de curcan

Drob cu carne de curcan pe care sa-l pregatiti usor, este gustos, arata foarte frumos, doar familia sa va fie alaturi ca sa aveti cu cine sa-l impartiti.

Drob cu carne de curcan



Drob cu carne de curcan


Ingrediente 

800 grame carne tocata de curcan
o legatura patrunjel
morcovi subtiri (aprox 300 gr)
150 grame mazare
100 grame smantana pentru gatit
sare, piper si o lingurita busuioc uscat
o foaie de aluat de foietaj
un ou pentru uns pe deasupra
seminte de susan

Morcovii curatati de coaja si spalati i-am pus la fiert in apa cu sare pentru aprox 10 min.
carnea se amesteca cu celelalte ingrediente: cu mazarea, patrunjelul tocat.
e condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat.

La final am amestecat si smantana
Aluatul de foietaj l-am mai aplatizat putin cu sucitorul. L-am pus pe o hartie de copt
pentru a-l putea transfera cu mai mare usurinta in tava de cozonac
Am pus asadar in tava, la baza acesteia, umplutura
Am asezat apoi morcovii
iar umplutura, apoi morcovi si umplutura

Unesc marginile aluatului deasupra
Il ung cu ou batut
Presar seminte de susan si il pun la cuptor la 180 grade C pentru o ora
Se lasa sa se raceasca apoi poate fi portionat

Drob cu carne de curcan
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!
Drob cu carne de curcan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu