Rulouri umplute cu crema de branza |
Rulouri umplute cu crema de branza |
Rulouri umplute cu crema de branza |
Ingrediente
Aluat
2 oua + 1 pentru uns deasupra
40 grame unt la temperatura camerei
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita pasta ardei (optional)
6 grame praf de copt
1/2 lingurita sare
200 grame faina (+- 3 linguri)
Crema
400 grame crema de branza
ardei gras rosu
2 fire ceapa verde
2 felii jambon
marar
Pentru aluat amestec ouale cu sarea
apoi pe rand adaug celelalte ingredientele...untul
pasta de tomate
praful de copt
si faina
Framant si adaug faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini
Las aluatul obtinut la rece pentru 30 min
Apoi il intind pe o hartie de copt sau chiar pe masa infainata, in foaie subtire
Tai aluatul in aprox 17 fasii
Dupa care ma folosesc de conurile metalice si rulez cate o fasie de aluat pe fiecare con, suprapunand usor aluatul
Le pun in tava, pe hartie de copt, le ung cu ou batut si le coc in cuptorul preincalzit la 180 gr C pentru aprox 15 min. procedez la fel cu celelalte fasii de aluat si le coc pe rand
sunca se taie cubulete mici
Ceapa se toaca si ea
Si se amesteca toate cu crema de branza, sare si piper dupa gust
Am pus crema intr-un pos si am umplut rulourile
Rulouri umplute cu crema de branza |
Rulouri umplute cu crema de branza |
Rulouri umplute cu crema de branza |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu