Luati cu voi si o carte, si la umbra rasfoiti paginile cu povesti.
Fursecuri umplute |
Fursecuri umplute |
Ingrediente
Aluat
200 grame faina
70 grame zahar pudra
180 grame unt
esenta de rom
puteti pune si 5 grame de praf de copt daca doriti...eu nu am folosit
Crema
150grame unt
60 grame zahar pudra
1 lingura cacao
Pentru aluatul fursecurilor am amestecat untul cu zaharul
Am adaugat si esenta de rom (1 lingura)
Si am incorporat faina
Aluatul obtinut l-am pus intr-un pos cu dui stelat si am format fursecurile in tava in care am pus si hartie de copt.
Am copt fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 8-10 min cat sa prinda culoare la baza. Se lasa sa se raceasca.
Crema se pune intre doua fursecuri.
Fursecuri umplute |
Fursecuri umplute |
Fursecuri umplute |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu