30 mai, 2019

Fursecuri umplute

Fursecuri simple si rapide pentru ca vremea frumoasa este aici si putem sta mai mult in parc, la iarba verde sa ne bucuram de soare, de flori si de verdele ce ne inconjoara.
Luati cu voi si o carte, si la umbra rasfoiti paginile cu povesti.

Fursecuri umplute



Fursecuri umplute



Ingrediente
Aluat

200 grame faina
70 grame zahar pudra
180 grame unt
esenta de rom
puteti pune si 5 grame de praf de copt daca doriti...eu nu am folosit


Crema
150grame unt
60 grame zahar pudra
1 lingura cacao





Pentru aluatul fursecurilor am amestecat untul cu zaharul
 Am adaugat si esenta de rom (1 lingura)
 Si am incorporat faina
 Aluatul obtinut l-am pus intr-un pos cu dui stelat si am format fursecurile in tava in care am  pus si hartie de copt.
 Am copt fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 8-10 min cat sa prinda culoare la baza. Se lasa sa se raceasca.

Intre timp am pregatit si crema spumand untul la temperatura camerei cu zaharul pudra si cu cacao


 Crema se pune intre doua fursecuri.

Fursecuri umplute

Fursecuri umplute

Fursecuri umplute



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu