04 iunie, 2019

Salata cu carne de pui imbracata in cascaval

Salatele sunt delicioase, rapide si usor de pregatit. Nu mereu folosesc maioneza ca ingredient de lagatura intre ingredientele salatei, astazi am folosit crema de branza, dar la fel de bine puteti pune pulpa unui fruct de avocado bine copt.
Salata aceasta este o salata buna tare atunci cand va este foarte foame si va asigur ca doar de o felie aveti nevoie pentru a va simti satisfacuti si satuli pentru cateva ore bune.


Salata cu carne de pui imbracata in cascaval


Salata cu carne de pui imbracata in cascaval



Ingrediente
700 grame piept de pui
300 grame crema de branza
60 grame nuci
200 grame ciuperci
2 morcovi
2 catei de usturoi
300 grame cascaval feliat subtire
sare si piper
marar si patrunjel
2 linguri ulei

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare

Ciupercile se spala si se taie feliute
Le-am pus apoi intr-o tigaie cu o lingura-doua de ulei
le calesc pana scad
Dupa ce carnea a fiert se scoate din apa si se lasa sa se raceasca
Nucile, usturoiul, mararul si patrunjelul se maruntesc cu robotul de bucatarie

Morcovii se dau pe razatoare si se amesteca cu nucile
si cu ciupercile
si carnea maruntita
Se amesteca cu crema de branza si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper
Amestecul obtinut se asaza pe folie de plastic
si ii dam forma dreptunghiulara (paralelipipedica)
Si se pune la congelator pentru 30 min
Intre timp am asezat in tava, pe hartie de copt, feliile de cascaval, usor suprapuse
Si le-am pus la cuptor la 180 grade C sa se topeasca usor cascavalul cat sa obtin o foaie de cascaval.

In centrul acestei foi de cascaval se pune amestecul cu pui si se inveleste in aceasta
Se taie excesul de cascaval si apoi se pune pe un platou la frigider.


 Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu