Ingrediente
1 conopida
1 brocoli
1 piept de pui
150 grame boabe de porumb din conserva
200 gr smantana de gatit
100 ml lapte
200 gr mix de branzeturi (cheddar, mozzarella, ementaler)
3 linguri de faina
2 catei de usturoi
sare si piper
50 ml ulei de floarea soarelui
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare
Inflorescentele de conopida si de brocoli se taie de pe tulpini se spala si se pun la fiert in apa cu sare pentru 10min.
Dupa ce carnea s-a fiert se portioneaza
Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incalzeasca, si se adauga usturoiul pisatSe adauga faina si se amesteca energic
Apoi am adaugat si amestecat smantana si laptele
Cand sosul s-a ingrosaat se adauga branza rasa si cand s-a topit, sosul este gata
Conopida si brocoli se scurg de apa si se pun in tava si printre ele
se pune carnea portionata si boabele de porumb
Se toarna sosul deasupra si se pune la cuptor la 180 gr C pentru 20 min.
Se serveste calda aceasta mancare si este delicioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu