Briose cu inima de ciocolata |
Briose cu inima de ciocolata |
Ingrediente
160 grame faina
20 grame cacao
130 grame zahar
160 ml lapte
2 oua M
150 grame unt
un praf de sare
10 grame praf de copt
esenta de rom
15 bomboane de ciocolata
Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca
Peste cele doua oua am pus un varf de lingurita de sare si le-am spumat bine cu mixerul
Se adauga zaharul treptat
se adauga si laptele
Se amesteca in compozitie si untul topit si racit
Se pune si o ligurita de esenta de rom
se incorporeaza ingredientele uscate si am inceput cu cacaoa
am pus si praful de copt si faina
Se pune aluatul in formele pentru briose
si in centrul fiecarei briose am pus cate o bomboana de ciocolata
Le-am copt la 180 gr C pentru 15-15min
Se lasa sa se raceasca
200 grame frisca lichida
2-3 linguri zahar praf
8 grame intaritor pentru frisca
Am spumat frisca pe care am tinut-o la frigider inainte de folosire si dupa ce a inceput sa isi mareasca volumul am adaugat zaharul pudra si intaritorul pentru frisca
Sii am decorat briosele cu frisca si putina cacao pudrata
Briose cu inima de ciocolata |
Briose cu inima de ciocolata |
Briose cu inima de ciocolata |
Briose cu inima de ciocolata |
Vroiam.sa vad una taiata,curge C iocolata:) ? ... merge sa punem orice ciocolată? Se pot face si cu faina de migdale? Multumesc!
RăspundețiȘtergere