Chicken Adobo |
Chicken Adobo |
Ingrediente
o ceapa
cativa catei de usturoi
750 gr pulpe superioare de pui sau carne de porc
4-5 linguri de sos de soia dulce
50 ml otet de mere
sare si piper
apa
2-3 linguri ulei
patrunjel verde
Carnea de pui trecuta prin flacara de la aragaz pentru a se indeparta toti fulgii se spala foarte bine si se amesteca cu sare, piper, putin sos de soia si putin otet. Se lasa cel putin 30 min la frigider.
Ceapa si usturoiul se maruntesc.
Si se pun intr-o cratita cu ulei incins
Apoi se pune si carnea care se intoarce pe toate partile
Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru aprox 30 min
Se adauga cateva linguri din sosul de soia si la fel si otet. Se gusta si se potriveste totul dupa gustul vostru. Daca nu aveti sos de soia dulce adaugati o lingurita sau doua de zahar brun.
Se mai lasa sa fiarba cateva minute si este gata de servit.
Chicken Adobo |
Chicken Adobo |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu