Ingrediente
2 foi coapte in tava inimioara d=24
250 grame faina (∓50 gr)
2 oua
un praf de sare
10 grame praf de copt
100 gr zahar
Se amesteca faina cu praful de copt
Ouale se spumeaza cu sarea
si cu zaharul treptat
Se incorporeaza faina
si se adauga suficienta, cat sa se intinda aluatul fara a se lipi de maini
S imparte in doua bucati ce se vor intinde pe hartia de copt si se vor coace in tava inimioara
Si l-am copt la 180 gr C pentru 10-15 min
Se lasa sa se raceasca
500 grame branza proaspata
400 ml frisca lichida
8 grame zahar vanilat
20 grame gelatina granule
100 grame zahar tos
50 grame zahar pudra
Se pune gelatina intr-o craticioara si se acopera cu apa. Se lasa cateva minute sa se hidrateze
Frisca tinuta la frigider se spumeaza cu zaharul pudra
Gelatina se topeste apoi pe aragaz fara a se fierbe
Branza se amesteca cu zaharul tos, cel vanilat
gelatina topita si frisca spumata
La final se adauga fructele se se amesteca fara a le zdrobi
Se pune una din foile coapte la baza tavii, se pune umplutura cu branza peste ea si
cealalta foaie am presat-o putin. Se pune prajitura la frigider pentru 3-4 ore
Se pudreaza cu zahar si se serveste rece
Multumesc mult pentru retetele minunate.Va urmaresc cu interes si pe cat posibil pregatesc cele mai interesante.Week-end frumos,va sarut.
RăspundețiȘtergereOlivia