Ingrediente
200 grame ciocolata neagra cu 74% cacao
9 oua
200 grame zahar
15 grame cacao
200 grame unt la temperatura camerei
Am pastrat 7 albusuri intr-un castron, restul oualor in celalalt castron
Cicolata am rupt-o in bucati pentru ca va trebui sa o topesc
Mixez ouale cu o parte din zahar
Adaug pudra de cacao
si incorporez si untul
Topesc cicolata pe focul de la aragaz
Si o amestec cu compozitia de mai sus
Separat am spumat albusurile cu restul de zahar pana am obtinut o spuma tare
Am incorporat albusurile in compozitia cu ciocolata amestecand usor
Tava pe care am folosit-o este o tava rotunta cu inel, cu diametrul de 26 cm. AM asezat hartie de copt la baza tavii, iar marginile le-am uns cu unt,
Se toarna compotitia in tava
Si se coace in cuptorul preincalzit la 180 gr C pentru 30-40 min si se lasa sa se raceasca in cuptor
Se pudreaza cu zahar si se serveste cu voiosie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu