Ingrediente
4 oua
200 grame unt
200 grame zahar
100 grame faina
200 grame pulpa de dovleac
200 grame de nuci si arahide
zeama si coaja de la o lamaie
radacina de ghimbir rasa
10 grame praf de copt
Am dat lamaia pe razatoare
am stors-o de coaja
Am maruntit nucile si arahidele cu robotul de bucatarie
Am curatat de coaja radacina de ghimbir
si am dat-o pe razatoare
Am spumat albusurile si le-am lasat deoparte
Galbenusurile se amesteca cu zaharul
si apoi cu untul moale
Se adauga pulpa de dovleac
si se incorporeaza.
Am pus si nucile
si praful de copt
cat si faina.
Dupa ce am amestecat faina am incorporat albusurile
Am folosit o tava de 22 cm diametru pe care am tapetat-o la baza cu hartie de copt si pe margini am uns-o cu unt si pudrat-o cu faina. am turnat aluatul in tava si l-am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr C
Se lasa sa se raceasca
Crema se pregateste din
200 grame unt moale
200 grame zahar pudra
400 grame crema de branza
esenta de vanilie
Se spumeaza untul cu zaharul pudra
Se adauga crema de branza si putina esenta de vanilie
Se taie blatul pe orizontala
Si se pune crema atat intre foi cat si deasupra
Se pastreaza la rece.
Pulpa de dovleac este crudă sau călită?.... a-ți menționat în video doar ca e scoasa din congelator. Mulțumesc!
RăspundețiȘtergereVa rog să-mi spuneți cum trebuie să fie pulpă de dovleac.... Crudă?.... călită /coaptă..... în video ați menționat ca e scoasă din congelator. Va mulțumesc!
RăspundețiȘtergere